Ons aanbod

Onze toonzaal

Hebben wij nog iets anders te bieden dan Kerlite en totale badkamerrenovaties ? Natuurlijk !

U kan bij ons terecht voor :

Keramische vloertegels in verschillende designs en formaten

Parketimitaties: wellicht de 2e beste uitvinding in de keramische sector van de afgelopen 10 jaar : keramische imitaties van parket ! Intussen zijn er heel soorten op de markt, zodat de keuze enorm is. Een keramische parketimitatie biedt heel wat voordelen, nl. : vlekbestendig, geen intensief onderhoud (zoals schuren, oliën, vernissen,…) maar enkel een wekelijkse reiniging. De look van een warme parket, met het gemak van een keramische tegel !

Terrastegels: om in het rijtje af te sluiten, de 3e beste uitvinding in de keramische sector van de afgelopen 2 jaar : keramische tegels in 2 cm dikte !
Een keramische terrastegel biedt heel wat voordelen, het vergt geen enkel intensief onderhoud meer omdat het geen vlekken doorlaat, dus geen paniek als er tijdens een feestje of bbq gemorst wordt. Intussen zijn er ook parketimitaties verkrijgbaar in 2 cm dik, waardoor de natuurlijke look van parket zeker goed tot zijn recht zal komen in uw tuin.

Wandtegels: in verschillende designs en formaten (ook grote formaten voor douches 45×90, 60×120, 80×180 cm,…)

Mozaiëk: glas, keramiek en natuursteen, in verschillende designs en formaten

Zelliges: Handgemaakte Marokkaanse tegels

Imitatie cementtegels: keramische cementtegels, verkrijgbaar in heel wat designs en opnieuw met het onderhoudsgemak van een keramische tegel.

Sanitaire toestellen en kraanwerk

Uiteraard kan bovenstaande ook geplaatst worden door ons indien U dat wenst. Voor de doe-het-zelvers, geven wij uitgebreid advies naar plaatsing toe.

LITHOFIN onderhoudsproducten: zeer voornaam, veel te vaak worden er nog altijd verkeerde adviezen verleent inzake het onderhoud van pas geplaatste vloeren. Onze klanten ontvangen van ons een gedetailleerde onderhoudsfiche bij hun bestelling.

MAPEI: lijm, voegsel, silicone, primer, …

SCHLUTER : hoekprofielen voor allerhande toepassingen, ontkoppelingsmatten, kerdi waterdichting, Bekotec vloerverwarming (bij beperkte opbouwhoogte), etc….

Matten + mattenkaders, douchegoten, etc…